Záruka

Vlasové pásky ProfiBeauty 85 produktů.

Vlasové pásky ProfiBeauty® Dlouhé, husté a krásné vlasy už za 40 minut! Vlasové pásky ProfiBeauty® představují nejlepší dostupnou metodu prodlužování vlasů. Jsou šetrné, pohodlné a velmi odolné. K pokožce hlavy se připevňují pomocí speciální oboustranné lepicí pásky. Nikde neprosvítají a vypadají dokona Zobrazit více

Vlasové pásky ProfiBeauty®

Dlouhé, husté a krásné vlasy už za 40 minut! Vlasové pásky ProfiBeauty® představují nejlepší dostupnou metodu prodlužování vlasů. Jsou šetrné, pohodlné a velmi odolné. K pokožce hlavy se připevňují pomocí speciální oboustranné lepicí pásky. Nikde neprosvítají a vypadají dokonale přirozeně. Nikdo nemá šanci poznat, že nejsou vaše.

Vlasové pásky můžete bez problémů nosit 2–3 měsíce. Po této době je stačí odstranit a znovu aplikovat, všechno naprosto bezbolestně. Protože se při opakované aplikaci nezkracují, vydrží vám až 8 cyklů – tedy 2 roky.

Výhody vlasových pásků ProfiBeauty®:

  • Jejich aplikace je extrémně jednoduchá a nezabere více než 40 minut.
  • Jsou pohodlné na nošení, netlačí ani během spánku.
  • Vypadají a chovají se naprosto přirozeně. Díky tomu jsou k nerozeznání od vlastních vlasů.
  • Vlasové pásky snadno a bezbolestně odstraníte během několika chvil.
  • Při posunování se vlasy nezkracují, a vydrží tak mnohem déle.
  • Na výběr máte ze 400 barevných kombinacírůzných délek, struktur i gramáže. Odstíny můžete i libovolně kombinovat.
  • Používáme kvalitní středoevropské vlasy a německý spojovací materiál.
  • Vlasové pásky ProfiBeauty® vyrábíme sami. Využíváme přitom nejmodernější postupy a nanotechnologie.
Zobrazit méně
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - černá jako uhel - 1

Vlasové pásky ProfiBeauty® zhotovené ze středoevropských vlasů nabízíme v odstínu černá jako uhel a vybírat můžete z délek 30 - 60 cm. Vlasové pásky ProfiBeauty® jsou nanotechnologií zatavené do pevné silikonové pásky, tudíž nedochází k výčesu vlasů ze spojů. Prodlužování vlasů nano technologií je šetrné, rychlé a vysoce efektivní. Balení ve variantě 20 ks pásek, tvořících 10 spojů.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - přírodně černá - 1B

Vlasové pásky ProfiBeauty® sloužící k prodloužení vlasů v přírodně černém odstínu. Lze si vybrat z délek 30 – 40 cm, 50 – 60 cm nebo 60 - 70 cm. Máte jistotu, že se vám vlasy nebudou vyčesávat ze spojů díky nanotechnologii, která zatavuje pásky do silikonového povrchu. K dispozici balení po 20 ks vlasových pásek, které tvoří 10 spojů.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - tmavě hnědá - 2

K prodloužení vlasů máme středoevropské vlasové pásky ProfiBeauty® v odstínu tmavě hnědá. Tyto pásky vám zaručí, že se nebudou vlasy ze spoje vyčesávat, neboť jsou zataveny do silikonového povrchu. K dostání ve 5 různých délek: 40 - 45 cm, 45 - 50 cm, 50 – 60 cm, 60 – 70 cm. Balení vždy po 20 ks, které vytvoří 10 spojů.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - středně hnědá - 4

Přirozený odstín středně hnědá je v nabídce vlasových pásků ProfiBeauty® určený k prodlužování vlasů. Možné nalézt v délkách 40 – 45 cm, 45 - 50 cm, 50 – 60 cm, 60 - 70 cm. Zaručíme, že vám při česání nevypadne jediný vlas, a to díky silikonové vrstvě, do které jsou pásky zataveny. 20 ks v balení, které dohromady tvoří 10 spojů.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - světlý kaštan - 6

Vlasové pásky ProfiBeauty® k prodloužení vlasů, které nabízíme v odstínu světlý kaštan, jsou vytvářeny ze středoevropských vlasů. U nás k dostání v délce 40 - 45 cm až 60 -70 cm. Jelikož jsou pásky ProfiBeauty® připevněny nanotechnologií do pevné silikonové mřížky, nedochází tak k vyčesávání vlasů ze spojů. Nanotechnologie je velice šetrná, rychlá a hlavně efektivní.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - světle hnědá - 8

Středoevropské vlasové pásky ProfiBeauty® poskytujeme v odstínu světle hnědá. K dispozici v několika velikostech. Garanci, že vám při česání nevypadne jediný vlas ze spoje, zajišťuje silikonová vrstva, do které jsou pásky zataveny pomocí nanotechnologie. 20 ks v jednom balení, tvořící 10 spojů.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - světlý mahagon - 30

Vlasové pásky ProfiBeauty® na prodlužování vlasů nabízíme v odstínu světlý mahagon. Na výběr máme celkem 3 délky. Vlasové pásky jsou šetrná metoda pro permanentní prodlužování vlasů. Je šetrná k vlastním vlasům a velice rychlá na aplikaci. Balení po 20 ks nano pásek, tvoří 10 spojů o váze 20g (30-40cm), 25g (50-60cm), 30g (60-70cm).

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - přírodní zrz - 35

Mimořádný odstín přírodní zrz vám můžeme nabídnout u pásek ProfiBeauty® aplikované na Středoevropských vlasech. K dostání v délkách 40-45cm. Tyto vlasové pásky jsou zataveny pomocí nanotechnologie do silikonového povrchu, tudíž brání vypadání vlasů. Balení 20 ks vlasových pásek, tvořící 10 spojů o váze 20 g (40 - 45 cm).

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - tmavý mahagon - 33

Vlasové pásky ProfiBeauty® k prodloužení vlasů, které nabízíme v odstínu tmavý mahagon, jsou vytvářeny ze středoevropských vlasů. U nás k dostání v délce 40-45 cm až 60 -70 cm. Jelikož jsou pásky ProfiBeauty® připevněny nanotechnologií do pevné silikonové mřížky, nedochází tak k vyčesávání vlasů ze spojů. Nanotechnologie je velice šetrná, rychlá a hlavně efektivní.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - extra béžová - 12

Nabízíme vlasové pásky ProfiBeauty® k prodlužování vlasů v odstínu extra béžová. Délky k dispozici jsou 30 - 40 cm, 40 - 45 cm, 50 - 60 cm.  Vlasové pásky jsou vyráběny ze středoevropských vlasů a jsou zataveny do silikonové vrstvy, takže vám při česání nevypadne ani jediný vlas. 

Balení je po 20 ks, které celkem tvoří 10 spojů. Váhy jsou určeny podle délky vlasů.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - písková - 18

Garanci pevnosti vám můžeme zaručit u středoevropských vlasových pásek ProfiBeauty® v odstínu písková. Pásky jsou připevněny do silikonové vrstvy, takže nehrozí vypadávání vlasů ze spojů. K výrobě je použita nano technologie.

10 spojů v balení po 20 ks s různými délkami: 40 - 45 cm, 45 - 50 cm, 50 - 60 cm.

Zobrazit produkt
4.9 42

Barvené vlasové pásky ProfiBeauty® - tmavá blond - 27

K prodloužení vlasů vám nabídneme vlasové pásky ProfiBeauty® v odstínu tmavá blond. Používáme nejkvalitnější středoevropské vlasy, které jsou naprosto přirozené a skvěle pasují s našimi vlasy. Na připevnění se používá nanotechnologie. Nedochází tak k žádnému vypadávání vlasů ze spojů! Balení po 20 ks pásků, celkem tvoří 10 spojů, jejich délka: 40- 45 cm až 50 - 60 cm.

Zobrazit produkt